Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският му колега Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският му колега Владимир
Коментари Харесай

Тръмп и Путин са обсъдили войната в Сирия и връщането на бежанците

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветският му сътрудник Владимир Путин са разискали в Хелзинки разрешаването на рецесията в Сирия и методите за връщане на бежанците, заяви американският държавен секретар Майк Помпео пред кореспонденти при визитата си в централата на Организация на обединените нации, съобщи Ройтерс, представени от Бтв.

" Важно е за света в точния миг посредством непринуден механизъм тези бежанци да могат да се върнат в родината си ", сподели Помпео, който беше в централата на Организация на обединените нации за диалози за Северна Корея.

Пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Помпео съобщи, че са нужни " съответни дейности " на Северна Корея преди да може да се разисква облекчение на глобите против Пхенян, заяви холандският дипломат в Организация на обединените нации Карел ван Остером.

Остером е ръководител на комисията по глобите против КНДР в Съвета за сигурност.

Помпео организира неофициална среща при закрити врата с посланиците от Съвета за сигурност, Япония и Южна Корея в задачата на Южна Корея при Организация на обединените нации.

Държавният секретар посочи, че Съветът за сигурност е обединен в търсенето на дефинитивно и подлежащо на инспекция освобождение на Северна Корея от нуклеарно оръжие и, че цялостното използване на стопански наказания е основно за унищожаване на нуклеарните оръжия от страната.

Първият посланик на Съединени американски щати сподели, че приветства концепцията за нови диалози сред Тръмп и Путин във Вашингтон, вероятно наесен. " Радвам се, че двамата водачи на две доста значими страни не престават да се срещат ", сподели Помпейо пред публицисти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР