Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският му колега Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският му колега Владимир
Коментари Харесай

Тръмп и Путин са обсъдили войната в Сирия и връщането на бежанците

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветският му сътрудник Владимир Путин са разискали в Хелзинки разрешаването на рецесията в Сирия и методите за връщане на бежанците, заяви американският държавен секретар Майк Помпео пред кореспонденти при визитата си в централата на Организация на обединените нации, съобщи Ройтерс.
Русия и Тръмп: сериал в четири сезона Кой кой е в политическата драма, която надминава всеки сюжет?
" Важно е за света в точния миг посредством непринуден механизъм тези бежанци да могат да се върнат в родината си ", сподели Помпео, който беше в централата на Организация на обединените нации за диалози за Северна Корея.

Пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации Помпео съобщи, че са нужни " съответни дейности " на Северна Корея преди да може да се разисква облекчение на глобите против Пхенян, заяви холандският дипломат в Организация на обединените нации Карел ван Остером.

Снимка: Reuters

Остером е ръководител на комисията по глобите против КНДР в Съвета за сигурност.

Помпейо организира неофициална среща при закрити врата с посланиците от Съвета за сигурност, Япония и Южна Корея в задачата на Южна Корея при Организация на обединените нации.

Държавният секретар посочи, че Съветът за сигурност е обединен в търсенето на дефинитивно и подлежащо на инспекция освобождение на Северна Корея от нуклеарно оръжие и, че цялостното използване на стопански наказания е основно за унищожаване на нуклеарните оръжия от страната.

Първият посланик на Съединени американски щати сподели, че приветства концепцията за нови диалози сред Тръмп и Путин във Вашингтон, вероятно наесен. " Радвам се, че двамата водачи на две доста значими страни не престават да се срещат ", сподели Помпейо пред публицисти.
Тръмп поканил Путин във Вашингтон през есента Директорът на разследващите служби на Съединени американски щати Дан Коутс беше сюрпризиран от новината за тази покана
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР