Президентът на САЩ Доналд Тръмп и китайският вицепремиер Лю Хъ

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и китайският вицепремиер Лю Хъ
Коментари Харесай

САЩ и Китай подписаха първата фаза от ключово споразумение

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и китайският вицепремиер Лю Хъ подписаха първата фаза от съглашението за споразумяване на двустранните търговски разногласия на гала в Белия дом, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

" От това по-голямо няма. Задържането на тези две великански и могъщи страни в естетика е толкоз значимо за света. Светът през днешния ден ни гледа ", сподели Тръмп при подписването на документа след 75-минутна гала. Споразумението влиза в действие от идващия месец.

Китай се ангажира да купи артикули от Съединени американски щати на стойност към 200 милиарда $ за две години, в това число аграрни артикули за десетки милиарди долари. Сделката съдържа и механизъм за налагане на поетите задължения. Тръмп съобщи, че в случай че се реализира единодушие за втората фаза, митата на Съединени американски щати върху китайски артикули ще бъдат понижени.

" Днес вършим стъпка, която никой до момента не е правил с Китай към едно бъдеще на обективна и взаимна търговия с подписването на първата фаза на това историческо комерсиално съглашение. Заедно поправяме предишните несправедливости ", съобщи Тръмп. " Споразумението е положително за Китай, за Съединени американски щати и за света ", сподели китайският вицепремиер Лю Хъ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 2 секунди) Рейтинг: 239 | Одобрение: -196 Долу комунягите и селският им електорат!!!A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS, BRANDED RETRO SUITS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР