Президентът на САЩ Доналд Тръмп и китайският лидер Си Дзинпин

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и китайският лидер Си Дзинпин
Коментари Харесай

Тръмп и Си Дзинпин претендират за титлата Личност на годината

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и китайският водач Си Дзинпин влязоха в късия лист на кандидати за купата „ Личност на годината “, съгласно редакторите на списание „ Тайм “ (Time), предава ТАСС.

Тръмп към този момент за четвърта година претендира за купата, а през 2016 година става неин притежател. Списъкът се състои от 10 претенденти, в който влизат юристът на Доналд Тръмп Рудолф Джулиани и представителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, която стана „ централна фигура в процедурата по импийчмънт “ на американския водач, осведоми " Фокус ".

В късия лист кандидати са и създателят на компанията „ Facebook “ Марк Зъкърбърг, шведската екоактивистка Грета Тунберг, министър-председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардерн, а също по този начин и футболистка, полузащитник на тима на Съединени американски щати и американския тим Рейн Меган Рапино.

В листата се включени и участниците в всеобщите простите против желанието на управляващите на Хонконг да одобряват законопроект за екстрадицията, който ще разреши да бъдат екстрадирани извършители в континентален Китай. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР