Президентът на САЩ Доналд Тръмп и бившият американски президент Барак

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и бившият американски президент Барак
Коментари Харесай

Тръмп и Обама отдадоха почит на покойната Арета Франклин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и някогашният американски президент Барак Обама отдадоха респект на американската легенда на соул музиката Арета Франклин, която умря през днешния ден, предадоха международните организации.
 
" Кралицата на соул музиката Арета Франклин умря. Тя беше една изключителна жена, чийто глас беше необикновен подарък от Бога. Тя ще ни липсва! ", написа в Туитър Тръмп.

 
" В нейния глас ние можехме да прочетем нашата история, в нейната целокупност и във всичките й нюанси. Можехме да усетим нашата мощност и нашите страдания, нашата мрачна страна и нашата светлина, нашето търсене на възмездие и мъчно извоювано почитание ", сподели Обама. Той назова Арета Франклин " божествена " и сподели, че тя е съдействала за " оформянето на образа на Америка ".
 
" Тя ни оказа помощ да се почувстваме по-свързани един с различен, да се почувстваме по-изпълнени с вяра, по-човечни. И от време на време тя ни помагаше просто да забравим за всичко друго и да затанцуваме. Нека Кралицата на соул музиката да почива във безконечен мир ", бяха думите на Обама. Арета Франклин пя на церемонията по встъпването в служба на Барак Обама през 2009 година, напомнят организациите.


 
Кралицата на соул музиката умря от рак на 76 години на 16 август.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР