Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да сложи край

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е решил да сложи край
Коментари Харесай

Тръмп готви нов удар срещу нелегалните имигранти

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е решил да постави завършек на стратегия, позволяваща на стотици хиляди имигранти, пристигнали незаконно като деца, да останат в страната, предадоха международните организации, като се позоваха на обява на " Политико ".

Съединени американски щати с драконовски проект против незаконните мигранти

Много конгресмени от Републиканската партия на Тръмп поддържат тази стратегия, основана с президентски декрет от неговия предходник Барак Обама през 2012 година Тя касае към 800 000 души. Очаква се Тръмп да разгласи какво е неговото решение по въпроса на следващия ден.

Повечето американци не считат законните имигранти за опасност

Според " Политико " обаче той към този момент се е произнесъл и негови сътрудници са се събрали през вчерашния ден в Белия дом, с цел да приготвят премахването на програмата. Тя пази от депортация хора, пристигнали като деца нелегално в Съединени американски щати и им разрешава да работят или да учат в университет.

Хиляди на митинг в Съединени американски щати в поддръжка на работещите и имигрантите и срещу Тръмп

Ако Тръмп анулира програмата, от утвърдените към този момент по нея 800 000 души ще се изиска да изоставен страната. По тематиката Тръмп стяга разпоредбите за зелена карта Белият дом с нови правила за визите Съединени американски щати стягат разпоредбите за приемане на виза
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР