Президентът на САЩ Доналд Тръмп е преминал през медицински преглед,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е преминал през медицински преглед,
Коментари Харесай

Според медицински преглед: Тръмп е в добро здравословно състояние

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е минал през медицински обзор, той е приет за здрав, съобщи представителят на Белия дом Стефани Гришъм пред кореспонденти.

" След бърза инспекция и разбор, президентът се насочи назад към града (Вашингтон. - Ред.). Президентът както и преди е здрав, деятелен и няма никакви недоволства, както демонстрираха и неговите постоянни дейни изявления на манифестации пред хиляди американци няколко пъти седмично “, сподели тя.

По-рано Гришъм съобщи, че Тръмп е решил да се подложи на медицински обзор по-рано, с цел да не губи време за това в „ компактно натоварената 2020г. “, когато предстоят президентските избори, съобщи dariknews.

Последният път, когато шефът на Белия дом се подложи на медицински обзор, беше през февруари. По това време здравословното положение на Тръмп беше прието за " като цяло положително ".

Теглото му беше 110,22 кг (при 108,4 кг година по-рано) при растеж от 192 сантиметра, кръвно налягане - 118 на 80, пулс - 70 удара в минута. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР