Президентът на САЩ Доналд Тръмп е наредил на дългогодишния си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е наредил на дългогодишния си
Коментари Харесай

Тръмп наредил на Коен да излъже Конгреса за проект в Москва

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е наредил на дългогодишния си юрист Майкъл Коен да излъже Конгреса за договарянията за строителство на " Тръмп тауър " в Москва.

Това оповестява американската интернет медия BuzzFeed News, която се базира на двама източници от федералните управляващи, които вземат участие в следствието на случая.
 Тръмп манипулирал онлайн изследвания в своя изгода
Тръмп манипулирал онлайн изследвания в своя изгода

Това разкри някогашният му юрист Майкъл Коен

Тръмп също по този начин подкрепил проект, направен от Коен, да посети Русия по време на президентската акция , с цел да организира персонална среща с президента Владимир Путин и да стартират договарянията за плана.

" Направете го ", споделил Тръмп пред Коен, разкриват източниците.

Докато американският водач обществено отхвърля за бизнес покупко-продажби с Русия, източниците разясниха, че Тръмп и децата му Иванка и Доналд Тръмп-младши постоянно са били осведомявани от Коен, който е отговарял за плана в Москва.

Вчера стана ясно, че Коен, който към този момент е някогашен юрист на президента Тръмп, е платил на компания да манипулира данните на две социологически изследвания " по разпореждане на и само в изгода " на американския водач.

Миналия месец Коен беше наказан на три години затвор за ролята си в осъществяването на противозаконни заплащания на дами, с цел да помогне на предизборната акция на Тръмп през 2016 година и за лъгане на Конгреса за оферти план за строителството на небостъргач от Тръмп в Москва.
 Тръмп: Никога не съм нареждал на Коен да нарушава закона
Тръмп: Никога не съм нареждал на Коен да нарушава закона

Той се съгласи с тези обвинявания, с цел да оклевети президента

Сега двамата източници разкриха пред BuzzFeed News, че Коен е декларирал пред специфичния прокурор Робърт Мълър , че след изборите президентът персонално го е инструктирал да лъже, с цел да прикрие бизнесите на американския водач.

Според американския уебсайт това разобличаване не е първото доказателство, което загатва, че президентът може да се е опитал да попречва следствието на специфичния прокурор и ФБР по отношение на интервенция на Русия на изборите през 2016 година

Междувременно ръководителят на Комисията по разузнаване към Камарата на представителите на Съединени американски щати Адам Шиф съобщи, че ще направи " каквото е належащо " за потвърждаване на информацията, оповестена от уеб страницата. Представителят на демократите означи, че това е едно от най-сериозните изказвания за опитите на Тръмп да попречва следствието и да покрие бизнес връзки с руснаците.

Адвокатът на Коен, Лени Дейвис, отхвърля коментар, само че по-рано разгласи, че някогашният юрист на Тръмп обмисля дали да даде показания пред Камарата на представителите през идващия месец поради закани от страна на президента.
 Джулиани: Не съм отричал съществуването на сговор с Русия през 2016 година
Джулиани: Не съм отричал съществуването на сговор с Русия през 2016 година

Имал поради, че Тръмп не взел участие...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР