Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред преврат, заяви

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред преврат, заяви
Коментари Харесай

Банън: Тръмп е изправен пред преврат

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изправен пред прелом, съобщи пред Ройтерс някогашният основен пълководец на Белия дом Стив Банън във връзка анонимната публикация в “Ню Йорк таймс ” от предходната седмица. В нея неназован върховен US служител разказва неспособността на Тръмп да ръководи и битката на подчинените му да запазят сигурността на страната.

“Това е прелом, ясно ли е? За финален път Съединени американски щати са били в сходна рецесия през лятото на 1862 година, когато ген. Макклелън слага под подозрение способността на Ейбрахам Линкълн като главнокомандващ ”, счита Банън. Коментарът му идва, откакто в петък Доналд Тръмп изиска от министерството на правораздаването да открие кой е написал публикацията, смятайки я за въпрос от голяма важност за националната сигурност.

Самият Банън бе уволнен от поста си в Белия дом през август 2017 година, само че твърди, че самичък е подал оставка. В момента някогашният пълководец е ангажиран с организацията на европейски план, който да активизира и сплоти евроскептични популистки партии преди изборите за Екологичен потенциал през май 2019 година и да образува мощна група в институцията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР