Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп нареди спускане на знамената наполовина в памет на загиналите в училище в Тексас

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е наредил американските национални знамена да бъдат спуснати на половина в символ на почитание към паметта на починалите при стрелбата в учебното заведение в Санта Фе, близо до Хюстън, съобщи Асошиейтед прес.

17-годишен възпитаник откри през вчерашния ден там пукотевица, умъртви 10 души и рани 10, преди да се съобщи.

Знамената ще останат спуснати до залез слънце на 22 май. Заповедта важи за Белия дом, всички публични здания и територии, военни постове, бази и кораби, както и за американските посолства, консулства и други обекти в чужбина.

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс сподели след нападението в Санта Фе, че администрацията на Тръмп продължава да изследва кои са "най-добрите способи за предотвратяване на децата в цялата страна ", заяви Ройтерс.

Сандърс сподели, че другата седмица ще се събере комисията за сигурност в учебните заведения, основана от президента след стрелбата през февруари в учебното заведение в Паркланд, Флорида. Там при сходни условия бяха убити 17 души - възпитаници и учители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР