Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп критикува ФБР във връзка със стрелбата в Паркленд

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила съобщи, че ФБР губи прекомерно доста време в опитите си да потвърди, че е имало сговор сред неговите помощници и Русия по време на президентските избори през 2016 година и по тази причина е изпуснало Никълъс Крус, който в сряда простреля 17 души в учебно заведение в град Паркленд, в щата Флорида, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

"Много печално е, че ФБР е пропуснало всичките многочислени сигнали, против причинителя на стрелбата в учебно заведение в щата Флорида. Това е недопустимо ", написа в Туитър американският държавен глава.

"ФБР губят прекомерно доста време да потвърдят, че е имало съветски сговор с акцията на Тръмп - няма никакъв сговор. Върнете се към главните си отговорности и дайте мотив на всички ни да се гордеем ", добави президентът на страницата си в Туитър.

Губернаторът на Флорида Рик Скот прикани шефа на ФБР Кристофър Рей да подаде оставка. Тръмп постоянно подлага на критика ФБР, упреквайки бюрото в партизанщина, означи АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР