Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп посети болницата, в която се лекуват пострадалите в стрелбата във Флорида

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, придружаван от първата дама Мелания, посети болничното заведение, в която се лекуват потърпевши в всеобщата пукотевица в гимназия във Флорида, предадоха международните организации.

В болничното заведение в Помпано бийч Тръмп беседва с лекарите и сестрите и им благодари за грижите, полагани за ранените. Тръмп сподели, че те правят невероятна работа. Президентът посети и потърпевши в стрелбата. Той сподели, че е доста тъжно, че нещо сходно е могло да се случи, визирайки стрелбата, в която починаха 17 души. Тръмп похвали лекарите, че са реагирали за рекордно бързо време и сподели, че някои от жертвите са били докарани в болничното заведение за 20 минути. Очаква се Тръмп да посети и офиса на шерифа на окръг Броуърд, където стана всеобщото ликвидиране, с цел да се срещне с служителите на реда, реагирали първи на стрелбата.

Същевременно на авансово разискване сред членове на учебния съвет на гимназията, в която бе осъществено всеобщото ликвидиране, бе решено, че постройката ще бъде разрушена, а учениците ще бъдат преместени в ново здание. Стойността на интервенцията ще е 30 милиона $, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР