Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обеща САЩ да дарят 639 милиона долара за хуманитарни програми

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила даде обещание през днешния ден страната му да подари 639 милиона $ за филантропични стратегии, съобщи Ройтерс.

Повече от половината от тази сума, 331 милиона $, ще отиде за изхранване на популацията в четири страдащи от апетит страни - Сомалия, Южен Судан, Нигерия и Йемен.

Тръмп даде обещание дарението на работно съвещание на срещата на върха на Г-20 в Хамбург.

Изпълнителният шеф на Световната стратегия на Организация на обединените нации по прехраната Дейвид Бийзли сподели, че тези пари ще дойдат като "благодат ". "Изправени сме пред най-тежката филантропична рецесия от Втората международна война ", означи пред Ройтерс Бийзли, някогашен губернатор на американския щат Южна Каролина от Републиканската партия.

Той бе номиниран за началник на Световната стратегия на Организация на обединените нации по прехраната от Тръмп.

Според оценки на Бийзли американското подаяние ще задоволи към една трета от незабавните потребности в гореизброените четири страни, страдащи от апетит, и на други места.

Съединени американски щати от дълго време са най-големият донор за водещата организация за битка с глада в света.

Германия настрана е дала обещание да даде 200 милиона евро за хранителна помощ на Световната стратегия на Организация на обединените нации по прехраната.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание още през днешния ден неговото държавно управление да даде 50 милиона $ за дами бизнесмени, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Парите ще бъдат преведени на фонд на Световната банка за подкрепяне на дамите бизнесмени в разрастващите се страни, сподели Тръмп на събитие в коридорите на срещата на върха на Г-20 в Хамбург. Той изрази убеденост, че този фонд ще "преобрази живота на милиони, милиони и милиони хора ".

Тръмп похвали дамите с предприемачески дух. Моята лична бизнес кариера щеше да е доста по-трудна, в случай че имах повече дами съперници, пошегува се американският президент милиардер, който влезе в Белия дом през януари.
Той акцентира, че "осигуряването на благоприятни условия на дамите е съществена полезност ".

Тръмп приказва на обяд, на който фондът бе показан публично.

Програмата, за която Съединени американски щати ще дарят пари, ще помогне на дами в разрастващите се страни да получат достъп до финансиране, пазари и мрежи за започване на нов бизнес. Съединените щати ще са една от страните създатели на фонда, сподели Белият дом.

Германският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила включи в самодейността дъщерята на американския президент Иванка Тръмп.
Горд съм с работата на Иванка, сподели нейният татко. Той се пошегува, че единственото неприятно за нея може да е фактът, че той е неин татко. "Ако не беше моя щерка, щеше да й е доста по-лесно ", сподели Тръмп.

Президентът на Световната банка Джим Йон Ким разгласи, че за фонда са събрани общо 325 милиона $. Сред донорите са Съединените щати, Германия, Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Канада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР