Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп с нова проява в свой стил, този път в интервю

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския през вчерашния ден прекъсна запис на изявление за програмата "60 минути " на телевизия Си Би Европейски Съюз и заплаши да го популяризира преди програмираното му лъчение в неделя, с цел да покаже "пристрастността " на водещата, оповестиха ДПА и ТАСС.

Си Би Ес заяви в Туитър, че Тръмп е прекъснал изявлението с водещата Лесли Стол, само че не уточни повече детайлности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, осведомени с случая, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което ненадейно прекъснал изявлението, като декларирал, че съгласно него малкия екран към този момент има задоволително материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи дружно с вицепрезидента Майк Пенс.

Тръмп постоянно упреква американските медии в пристрастност против него, само че разпространението на изявлението преди плануваното му лъчение би било извънредно извънредно, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Имам удоволствието да ви осведомявам, че в полза на точността считам да постна моето изявление с Лесли Стол за предаването "60 минути " преди излъчването му в ефир. Това ще бъде направено, с цел да може всеки да види какво съставлява едно подправено и пристрастно изявление, добави той.

Тръмп разгласява в Туитър и малко видео с фрагменти, на които водещата в наличие с други хора беседват с него. Той уточни, че видеото било снимано след записа на изявлението в Белия дом и означи, че водещата не носи защитна маска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР