Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че няма да участва във виртуален предизборен дебат с Байдън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи през днешния ден, че няма да взе участие в избирателен спор във виртуален формат с демократа Джо Байдън, предaде Българска телеграфна агенция, цитирайки международните организации.

В изявление за телевизия Фокс нюз Тръмп сподели: "Няма да вземам участие във виртуален спор. Това не е задоволително. "

Вторият спор сред претендентите за президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и Джо Байдън, ще протече във виртуален формат, заяви малко по-рано комисията, която приготвя тези диспути, съобщи Асошиейтед прес.

Вторият спор онлайн трябваше да е в Маями след седмица, само че е било решено Тръмп и Байдън да вземат участие отдалечено, до момента в който модераторът и публиката ще са в града в щата Флорида, съобщи комисията.

"Не мисля, че въобще съм инфектиран ", означи президентът на Съединени американски щати и се зарече да възобнови акцията си неотложно.

"Бих желал да провеждам протест тази нощ. Исках да направя протест и предходната нощ ", сподели Тръмп.

Той похвали пробната терапия на фармацевтичната компания "Редженерън ", за която сподели, че е била "лекът " за него.

Хората, заразили се с вируса, развиват имунитет към него, увери Тръмп, макар че науката към момента не е сигурна по този въпрос.

Според здравните правила някой в ситуацията на американския президент, т.е. с позитивен резултат за ковид, би трябвало да е под карантина, тъй като може да предава болестта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР