Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп отново заклейми новия крайно ляв фашизъм, който има за цел да унищожи Америка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския произнесе буйна тирада по случай Деня на независимостта в подножието на фамозния паметник, изваян в скалите с облиците на четирима американски президенти в Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота. Той насочи пряк апел към разочарованите бели гласоподаватели четири месеца преди изборите през ноември, в които ще се бори за втори мандат в Белия дом, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

На място в планината се събраха не повече от 7500 души, само че събитието бе излъчено по доста малките екрани - опция, която Тръмп не можеше да пропусне. Президентът задълба в сегашните дълбоки разделения измежду американците, провокирани от смъртоносната пандемия от ковид и от митингите против расовата неправда, избухнали след полицейското ликвидиране на чернокожия Джордж Флойд в Минеаполис. Той се концентрира на патриотична вълна, взимайки мотив от оскверняването на паметниците на видни исторически персони, като сподели, че "поддръжници на новия извънредно ляв фашизъм " в Съединени американски щати желаят да унищожат историята на страната и да "низвергнат американската гражданска война ", оповестиха информационните организации.

Тръмп се готви за огромна предизборна тирада на 4 юли макар всеобщите митинги в Южна Дакота

"Станахме очевидци на безпощадна акция за изтриване на нашата история, за очерняне на нашите герои, изличаване на нашите полезности и идеологическа обработка на нашите деца. Разгневени групировки се пробват да отстранен статуите на нашите създатели. Те мислят, че американският народ е слаб, безхарактерен и обуздан. Но това не е по този начин ", уточни президентът. Според него тези, които се пробват да събарят монументи, са вандали, "стремящи се да разрушат връзките на обич и честност ", които американците изпитват към страната си и един към различен. "Тяхната цел не е по-добра Америка. Тяхната цел е да разрушат Америка ", акцентира Тръмп. Той назова тези изстъпления демонстрация на нов тоталитаризъм. "Не се съмнявайте, че тази културна гражданска война от ляв вид има за цел да погуби американската гражданска война ", акцентира Тръмп и съобщи, че вандалите би трябвало "да бъдат спрени оптимално бързо ".

"Радикалната идеология, която нападна нашата страна, си пробива път под знамето на обществена правдивост ", предизвести президентът и прикани американците "да защитят и запазят своята история, завещание и велики герои. В края на речта си той разгласи "създаването на нов монумент на забележителните герои от предишното " в Съединени американски щати и даже уточни, че е подписал съответния декрет за оформянето на "огромен открит парк ", наименуван Национална градина на американските герои със скулптури на "най-великите американци, живели в миналото ".

В скалите на Маунт Ръшмор са увековечени с ликовете си президентите Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Ейбрахам Линкълн и Теодор Рузвелт. След заключителните думи на Тръмп прозвуча песента на канадския реализатор Нийл Йънг "Rocking in a Free World ". Доскоро всички републикански речи завършваха с композицията на фамозната английска рок група "Rolling Stones " - "You Can't Always Get What You Want ". В края на юни обаче тя изиска от Тръмп да престане да употребява нейната творба в предизборната си акция.

След словото на президента последва дълга празнична заря с фойерверки. Агенциите обръщат внимание на обстоятелството, че малко на брой от присъстващите на събитието носеха маски и съблюдаваха обществена отдалеченост. Самият Тръмп, брачната половинка му Мелания и множеството от помощниците на президент също бяха без маски. На събитието участва и приятелката на сина на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския младши Кимбърли Гилфойл, за която бе обявено, че е дала позитивна проба за ковид, означи "Ню Йорк таймс ". Гилфойл работи за предизборната акция на Тръмп. Според източник от екипа на Тръмп тя е асимптоматична и не е общувала с хора от обкръжението на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР