Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обвини губернаторите в слабост и призова за по-твърди мерки срещу демонстрантите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския упрекна щатските губернатори в уязвимост и прикани за по-твърди ограничения против стачкуващите след следващата нощ на съпроводените с принуждение митинги в десетки американски градове, съобщи АП.

Чрез видеоконферентна връзка Тръмп сподели през днешния ден на губернаторите, че би трябвало да са "много по-твърди " против протестиращите и ги разкритикува за реакцията им. "Повечето от вас са слаби ", сподели президентът и добави: "Трябва да арестувате хора ".

Вашингтон вкарва полицейски час за още две нощи поради митингите

Протестите бяха провокирани от гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд, който умря при арест, осъществен от бял служител на реда в град Минеаполис. В някои градове митингите прераснаха в принуждение, грабежи и вандализъм.

Главният прокурор Уилям Бар, който взе участие във видеоконференцията, сподели на губернаторите "да преобладават " над улиците и да ги управляват, а не да реагират на тълпите. Той ги прикани "да преследват нарушителите на реда ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР