Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп подписа указ за добив на ресурси от Луната

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския подписа декрет, подкрепящ усвояването на ресурсите на Луната и други небесни тела с комерсиална цел, съобщи ТАСС.

Според указа "американците би трябвало да имат право да организират търговски проучвания, рандеман и потребление на запаси в сходство с използваното законодателство ", отбелязва ТАСС.

Тръмп за петрола: Ще наложа съществени мита, в случай че цената му остане същата

"От юридическа и физическа позиция галактическото пространство е неповторимо пространство за човешката активност и Съединени американски щати не го считат за всеобщо притежание. Политиката на Съединени американски щати би трябвало да бъде да се подтиква добивът и потреблението на запаси в Космоса от страна на държавни и частни настоящи лица ", се споделя още в документа, който отхвърля Споразумението по отношение на дейностите, осъществявани от страните върху Луната и другите небесни тела, признато от Общото заседание на Организация на обединените нации през 1979 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР