Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп победи на първичните избори в пет щата

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския предстоящо победи на първичните избори на Републиканската партия в пет щата. Това са Айдахо, Вашингтон, Мисисипи, Мисури и Мичиган, заяви телевизия Ей Би Си, представени от Българска телеграфна агенция.

Американският държавен глава благодари на поддръжниците си в специфичен пост в "Туитър ".

Тръмп назначи нов шеф на кабинета си

В развоя на събитията на първичните избори на републиканците нямаше нищо изненадващо, защото Тръмп на процедура няма конкуренция във вътрешнопартийната конкуренция, отбелязва ТАСС. В шести щат - Хавай - беше решено да не се гласоподава през вчерашния ден. За издигането на кандидатура на републиканците на партийния конгрес, който ще се организира от 24 до 27 август в Шарлът, Северна Каролина, са нужни гласовете на 1276 от 2441 делегати. След сегашната победа Тръмп към този момент разполага с над 1000.

В същото време някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън се чака да победи сенатор Бърни Сандърс в Мичиган, най-важният от шестте щата, където се организираха първоначални избори на демократите, съобщи ДПА. Това е удар за Сандърс, за който Мичиган е наложително нужен, откакто изостана през Супервторника предходната седмица. Щатът носи 125 делегати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР