Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че не се притеснява от приближаването на коронавируса

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че не се тормози от приближаването на вируса до Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.

Представители на щата Мериленд оповестиха нощес, че един от посетителите на Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC) в Оксън хил е дал положителна проба за съществуване на ковид. Както Тръмп, по този начин и вицепрезидентът Майк Пенс приказваха на форума, само че съгласно Белия дом няма данни някой от тях да е бил наоколо до инфектирания.

Тръмп акцентира, че Съединени американски щати се оправят отлично с епидемията и не се тормози от приближаването на вируса. Президентът изрази убеденост, че това няма да попречи на предизборните манифестации.

По-рано кметът на американската столица Кметът на Вашингтон Мюриел Боузър съобщи, че в столицата е регистриран първия случай на инфектиран от ковид.

Заразеният не е пътувал отвън страната и не е имал близки контакти със инфектирани лица, добави кметът, представена от ТАСС. Тя добави, че към този момент не се възнамерява въвеждането на изключително състояние в столицата, само че ситуацията се прави оценка непрекъснато.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР