Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с огън и жупел след атаката в Сирия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила осъди химическата офанзива в Сирия, при която починаха над 70 души, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Американският държавен глава направи това в три поста в Twitter, в които упрекна съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила и Иран, че поддържат както той написа "животното (президента на Сирия) Башар Асад ", добавя организацията.

"Много починали, включително дами и деца, в една безсмислена химическа офанзива в Сирия. Районът на тази свирепост е стеснен за достъп и обсаден от армията на Дамаск, което го прави изцяло недосегаем за външния свят ", написа Тръмп в първия си туит.

"Президентът Путин, Русия и Иран са виновни за поддръжката на животното Асад ", добавя той и след това предизвестява, че ще би трябвало да бъде платена "висока цена ". "Отворете региона неотложно за здравна помощ и инспекция ", приканва Тръмп в различен туит.

В трети пост стопанинът на Белия дом написа: Ако президентът Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила бе минал оповестената от него алена линия в пясъка, сирийското злополучие от дълго време щеше да е свършило! Животното Асад щеше да бъде в предишното!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР