Президентът на САЩ Доналд Тръмп бойкотира традиционната вечеря на Асоциацията

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп бойкотира традиционната вечеря на Асоциацията
Коментари Харесай

Тръмп бойкотира традиционната вечеря на кореспондентите в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп бойкотира обичайна вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом и вместо това взе участие на протест в град Вашингтон в щата Мичиган, оповестява ДПА.

" Може би сте чули, че бях поканен на друго събитие довечера - вечерята на кореспондентите в Белия дом, само че избрах Вашингтон, Мичиган ", сподели Тръмп на митинга.

За втора поредна година американският водач пропуща вечерята. Презрението му към публицистите е добре известно. Така той още веднъж не почете репортерите , които го отразяват.

Повечето президенти са взели участие на събитието най-малко един път по време на ръководството си, където постоянно се разменят смешки с публицистите , само че Тръмп гордо и шумно подценява вечерята.

Защо бих желал да заставам в стая с група либерали, които показват подправени вести и ме ненавиждат, написа той по-рано тази седмица на предизборния си уебсайт.

Тръмп избра почитатели в Мичиган - дом на автомобилната промишленост на Съединени американски щати и щат, който го поддържа на изборите през 2016 година Събитието даже беше излъчено онлайн по малкия екран по същото време с вечерята в столицата.

Вечерята на кореспондентите се организира повече от век.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР