Президентът на САЩ Доналд Тръмп атакува Хънтър Байдън, син на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп атакува Хънтър Байдън, син на
Коментари Харесай

Тръмп: Хънтър Байдън получил $3,5 милиона от Елена Батурина

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп нападна Хънтър Байдън, наследник на претендента за президент от Демократическата партия Джо Байдън, че е злоупотребявал с ситуацията на татко си в администрацията на Обама за корупционни цели. Тръмп също съобщи, че Хънтър Байдън е получил 3,5 милиона $ от съветска милиардерка Елена Батурина, брачна половинка на някогашния кмет на Москва Юрий Лужков.
 Републиканци: Работата на Хънтър Байдън в “Бурисма” хвърлила сянка върху политиката на Обама
Републиканци: Работата на Хънтър Байдън в “Бурисма ” хвърлила сянка върху политиката на Обама

Докладът на двамата сенатори е изнесен единствено няколко седмици преди президентските избори

" Руската милиардерка превела на Хънтър Байдън 3,5 милиона $. Това от горната страна на всички останали пари, които той е получил, до момента в който Джо е бил вицепрезидент, както може да бъде, само че подправените мейнстрийм медии желаят то да е! ", написа Тръмп в " Туитър ".

В своя отчет, оповестен през вчерашния ден, двама ръководители на републиканския комитет на Сената обявиха, че компания, съосновател на Хънтър Байдън, е получила 3,5 милиона $ през 2014 година от съветската бизнесдама Елена Батурина.
 Хънтър Байдън и сътрудници получили $16,5 млн. от „ Бурисма”?
Хънтър Байдън и сътрудници получили $16,5 млн. от „ Бурисма ”?

Дубински се базира на информация от чернова на обвинителен акт против Николай Злочевски

Покойният брачен партньор на Батурина, някогашният кмет на Москва Юрий Лужков " беше уволнен през 2010 година от тогавашния съветски президент Дмитрий Медведев поради обвинявания в корупция ", се показва в отчета на Сената на Съединени американски щати, цитирайки отчети, в които се твърди, че тя е станала единствената жена в Русия милиардер благодарение на връзките на брачна половинка си, до момента в който той е бил кмет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР