Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън заяви, че възнамерява да посети за първи път границата между САЩ и Мексико


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи нощес, че има намерение да посети американско-мексиканската граница, съобщи Асошиейтед прес.

Това ще бъде първото му посещаване, откогато той встъпи в служба. То е обвързвано с идната негова среща с водачите на Мексико и Канада в Мексико идната седмица.

" Това е моето желание, в този момент прецизираме детайлностите ", съобщи Байдън пред кореспонденти в Кентъки.

На тази граница се следи голямо нарастване на броя на мигрантите, макар че в Съединени американски щати остава в действие закон за публичното здраве, който разрешава на американските управляващи да връщат голям брой от хората, които търсят леговище в Съединени американски щати, показва АП.

Лидерите на републиканците подлагат на критика президента за неговите политики, които съгласно тях са неефективни във връзка с сигурността на границата и питат за какво той към момента не е направил пътешестване до такава степен, написа Българска телеграфна агенция.

Миграцията ще бъде измежду главните тематики на диалозите на срещата на върха в понеделник и вторник, когато Байдън и канадският министър председател ще бъдат признати от президента на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор.

Байдън също по този начин сподели, че ще приказва за обстановката на американско-мексиканската граница в свое изявление през днешния ден, като добави, че желае да види " мир и сигурност " там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР