Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Очаква се Джо Байдън да обяви директни доставки на втечнен природен газ за Европа


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ще взе участие през днешния ден и на следващия ден на срещата на НАТО в Брюксел, както и срещата на водачите на Г-7 и на Европейския съвет, оповестява БНР.

Вестник " Вашингтон поуст " цитира три неназовани американски чиновници, осведомени с проектите на президента на Съединени американски щати, съгласно които се чака Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да разгласи по време на визитата си в Брюксел огромна самодейност за ориентиране на доставки на полутечен природен газ към Европа, като част от по-широки старания за понижаване на зависимостта на остарелия континент от съветски енергийни източници.

Очаква се също по този начин Байдън да разгласи спомагателни наказания против Москва, както и наказателни ограничения, ориентирани към избягването на към този момент съществуващите сегашни наказания.

В сряда ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че ще разиска с президента на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в способи за по-нататъшно развиване на доставките на полутечен природен газ (LNG) от Съединени американски щати за Европейския съюз през идващите месеци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР