Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън и Шолц ще обсъдят тази вечер украинската криза в телефонен разговор

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и немският канцлер Олаф Шолц ще проведат довечера телефонен диалог, отдаден на обстановката на украинската граница, заяви Белият дом, представен от ДПА.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 400
Разговорът сред двамата водачи е плануван за 19:30 ч. по Гринуич (21:30 ч. българско време) и е част от интензивните дипломатически старания за разрешаване на украинската рецесия. 

В понеделник Шолц посети Киев, където се срещна с украинския президент Володимир Зеленски, а на идващия ден отпътува за Москва, с цел да беседва с съветския президент Владимир Путин, добавя Българска телеграфна агенция.  
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 400  Европейските водачи се събират на следващия ден, с цел да обсъдят украинската рецесия Европейските водачи се събират на следващия ден, с цел да обсъдят украинската рецесия  Русия: НАТО да обещае, че Украйна няма да се причисли към алианса Русия: НАТО да обещае, че Украйна няма да се причисли към алианса  Министерство на външните работи: България непроменяемо поддържа суверенитета и териториалната целокупност на Украйна Министерство на външните работи: България непроменяемо поддържа суверенитета и териториалната целокупност на Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР