Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Джо Байдън разкри истинския президент на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в се пошегува по време на представянето на новия проект за битката против разпространяването на COVID-19, че основният инфекционист на страната Антъни Фаучи е навлязъл толкоз надълбоко в Белия дом, че от време на време му се коства, че лекарят е действителният държавен глава, съобщи телевизия Фокс.

"Аз се виждам с лекар Фаучи по-често, в сравнение с със брачната половинка ми (Джил Байдън). Ние двамата се майтапим един с различен. Той по този начин е навлязъл в проблемите и активността на Белия дом, че от време на време ми се коства, че той, а не аз, е същинският президент на Америка ", сподели Байдън.

Президентът на Съединени американски щати през вчерашния ден показа своя проект. Проектът не включва локдауни, само че задължава хората да носят маски в публичния превоз.

Фаучи стана шеф на оперативния щаб за битка против разпространяването на COVID-19 при започване на 2020 година, когато на власт бе Доналд Тръмп.

Медикът резервира поста си и откакто Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в пое ръководството на страната на 20 януари тази година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР