Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън изпрати молба до Вучич, обеща му подкрепата на САЩ, ако я изпълни

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в написа писмо до сръбския президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., призовавайки го, наред с други неща, да усъвършенства връзките с Прищина и да признае Косово. В писмото си президентът на Съединени американски щати даде обещание на Вучич поддръжката на Съединени американски щати за европейската интеграция на Сърбия, осведоми "Фокус ", базирайки се на македонското електронно издание "Фактор ".

,,От името на американския народ приветствам откровено Вас и Вашите съграждани, до момента в който празнувате Националния ден на Сърбия на 15 февруари. Отбелязвайки 140-годишното партньорство сред двете ни страни, Съединени американски щати резервират непрекъснатия си ангажимент за поощряване на икономическото съдействие, районната непоклатимост и демократичните ценности'', стартира писмото на американския държавен глава.

Ние продължаваме твърдо да поддържаме задачата на Сърбия за европейска интеграция и Ви насърчаваме да продължите да вършиме мощни стъпки напред за постигането на тази цел - в това число определяне на нужните промени и реализиране на изцяло съглашение за нормализиране на връзките с Косово, добавя Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

,,Силата на нашите взаимоотношения се гради върху дълбока история на взаимоотношенията сред нации, които са воювали като съдружници и в двете международни войни, и ние оценяваме огромния принос, който сърбите са създали за американското общество в доста области. Ние също оценяваме нашето тясно съдействие в битката с пандемията от новия ковид, защото се изправяме дружно пред това невиждано световно предизвикателство'', написа Байдън в писмото си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР