Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън призова военните в Мианма да върнат незабавно властта

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в прикани през днешния ден армията на Мианма, която извърши държавен прелом и арестува Аун Сан Су Чжи, да върне неотложно властта и заплаши, че Вашингтон може да наложи наказания против азиатската страна, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

"Международната общественост би трябвало да приказва с един единствен глас, с цел да изиска от армията на Бирма да върне неотложно властта ", се споделя в изказване на Байдън, в което той употребява остарялото име на страната.

Байдън също така разгласи неотложен обзор на глобите против Мианма, които бяха вдигнати през миналото десетилетие и заплаши да ги възвърне.

Същевременно Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще организира на следващия ден съвещание за обстановката в Мианма. То ще бъде видеоконферентно и ще протече при закрити врата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР