Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че НАТО ще запази

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че НАТО ще запази
Коментари Харесай

Белият дом обяви, че Путин и Лавров ще бъдат обект на американски санкции

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че НАТО ще резервира политиката си на " Отворени порти " за европейски страни, които споделят полезностите на алианса и които някои ден може да изискат да се причислят към него, съобщи Ройтерс.

Байдън съобщи това след края на виртуалната среща с водачите на останалите страни членки на НАТО.

Същевременно Съединени американски щати , сходно на Англия , а също и на Европейския съюз , ще наложат наказания на съветския президент Владимир Путин и на съветския външен министър Сергей Лавров , съобщи говорителката на Белия дом Джен Саки, представена от международните организации.

Забрана за пътешестване до Съединени американски щати ще бъде част от американските наказания против Путин и Лавров, добави Саки и разясни, че повече детайлности ще бъдат обявени по-късно.

Тя добави, че в случай че има разпра с украинския президент Зеленски, то това ще бъде акт на свирепост от страна на руснаците.

А говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова сподели, че " глобите против съветския президент и съветския външен министър са образец и проява за безспорното изтощение на вашата външна политика " . С тези думи Захарова се обърна към Европейски Съюз и Англия, наложили към този момент наказания на двамата, съобщи Франс прес.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР