Президентът на САЩ Джо Байдън започна тридневно обиколка за набиране

...
Президентът на САЩ Джо Байдън започна тридневно обиколка за набиране
Коментари Харесай

Байдън се присмива на Тръмп по време на обиколка за набиране на средства в Калифорния

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън стартира тридневно обиколка за набиране на средства в Калифорния, изпълнена със звезди в петък, като се подиграва с любимеца на републиканците Доналд Тръмп за изказванията, че ще бъде деспот единствено на първия му път ден на поста, в случай че още веднъж стане президент.

Г-н Тръмп сподели във вторник, че няма да стане деспот, в случай че още веднъж стане президент на Съединени американски щати, с изключение на „ в първия ден “.

" Слава Богу, единствено един ден “, сподели господин Байдън посмешно на акция за набиране на средства в Лос Анджелис в дома на Майкъл Смит, интериорен дизайнер на звезди, и неговия сътрудник Джеймс Костос, някогашен изпълнителен шеф на HBO, който беше дипломат на президента Барак Обама в Испания.

Г-н Байдън назова господин Тръмп, който загуби изборите през 2020 година, само че се опита да анулира резултатите, опасност за демокрацията. Г-н Тръмп беше упрекнат през август за широкообхватни опити за анулация на изборите.

Пътуването на господин Байдън идва ден откакто Министерството на правораздаването по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР