Президентът на САЩ Джо Байдън увери, че имунизацията срещу Covid-19

...
Президентът на САЩ Джо Байдън увери, че имунизацията срещу Covid-19
Коментари Харесай

Аплодираха принц Хари на звезден концерт

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън увери, че имунизацията против Covid-19 е безвредна, английският принц Хари прикани за отмерено систематизиране на имунизациите на всички места по света, а поп иконата Дженифър Лопес прегърна имунизираната си майка на сцената на един от най-масовите концерти в Южна Калифорния от началото на пандемията от новия ковид, оповестиха интернационалните осведомителни организации.

Шоуто в поддръжка на имунизациите ще се излъчи по малкия екран и YouTube на 8 май, откакто е записано авансово пред хиляди изцяло ваксинирани фенове на голям калифорнийски стадион тази неделя.

Британският принц Хари беше приветстван бурно, на крайници, откакто изрази дълбока признателност към работещите на първа линия против новия ковид и прикани американците да проявят съчувствие в речта си на благотворителен концерт за равноправно систематизиране на имунизациите против Covid-19, посочи електронното издание Мейлонлайн.

Знаменитости и политически водачи приказваха в неделя вечер за това какъв брой е значимо равноправието в достъпа до ваксини против Ковид-19 на проведения от " Глобал ситизън " концерт " Вакс Лайв: Концертът за обединяване още веднъж на света " на стадион СоФай в Ингълууд, Калифорния.

На сцената пяха Дженифър Лопес, вокалистът на " Пърл джем " Еди Ведър, " Фу файтърс ", Джей Балвин и H.E.R. Речи като специфични посетители имаха Бен Афлек, Криси Тейгън, Джими Кимъл, Шон Пен и Дейвид Летерман.

Всички фенове в публиката бяха имунизирани. Представителите на медиите и продуцентския екип трябваше да покажат негативен резултат от тест за Ковид-19, с цел да бъдат позволени на стадиона.

" Ваксините са безвредни, имате думата ми. Те работят ", сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън във видеообръщение дружно с първата дама Джил Байдън. Двамата са част от самодейността " Можем да създадем това " за подсилване на доверието във имунизациите.

От " Глобал ситизън " споделиха, че 53,8 милиона $, набрани от благотворителни и корпоративни начинания, са помогнали да бъдат обезпечени близо 10,3 милиона дози ваксини, с което се надвишават задачите на акцията " Вакс Лайв ".

Принц Хари сподели, че е наложително да се обезпечат ваксини на всички места по света, изключително на най-бедните страни. Той изрази взаимност с Индия, която претърпява " опустошителна " втора вълна от ковид.



" Ваксините би трябвало да се разпространят на всички места до всеки ", сподели херцогът на Съсекс в първата си обществена изява в Съединени американски щати след погребението на дядо му принц Филип и откакто дружно със брачната половинка си Меган Маркъл дадоха сензационното си изявление пред Опра Уинфри предишния месец.

Хари и Меган са ръководители на акцията " Вакс Лайв ", чиято цел е да накара хората по света да имат доверие на имунизациите против ковид и да спомага на напъните всички искащи да имат достъп до такива ваксини. Очакваше се двамата да бъдат на сцената на концерта, само че Меган, която е бременна с второто им дете, си остана вкъщи и принц Хари бе самичък на сцената на стадиона в Лос Анджелис.

Водещата на шоуто Селена Гомес дефинира лекарите и експертите на първа линия против пандемията като смели хора.

" Мнозина от нас трябваше да си стоим вкъщи, само че вие нямахте избор. Дадохте образец на всички ни и с това, че останахте на работните си места и ни показахте, че би трябвало да се имунизираме, колкото е допустимо по-бързо ", сподели тя.

Хората в публиката седяха един до различен, някои от тях ставаха и танцуваха с маски на лицата. Други се прегръщаха въодушевено.

H.E.R. пя на дребна сцена отвън стадиона с група китаристи. Преди осъществяването си Дженифър Лопес сподели на публиката, че не е могла да посрещне Коледа с майка си, след което я предложения на сцената и двете изпяха " Sweet Caroline' на Нийл Даймънд.

Еди Ведър сподели, че този концертът е първото вкусване на живота, който му липсва повече от година.

" Не сме изпитвали това възприятие повече от година. И ето - има микрофон, има аудитория. Чувствам се ужасно ", сподели музикантът.

Към Foo Fighters се причисли изненадващият посетител Брайън Джонсън от AC/DC за осъществяването на " Back in Black ".

" Все още не сме вън от заплаха... дано работим допустимо най-вече, с цел да сме сигурни, че можем да вършим това " всяка вечер, сподели фронтменът Дейв Грол.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР