Президентът на САЩ Джо Байдън ще призове за нови социални

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ще призове за нови социални
Коментари Харесай

Байдън представя социалните си мерки пред Конгреса

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще призове за нови обществени ограничения , измежду които гратис предучилищно обучение за всички деца на 3 и 4-годишна възраст и инвестиция от 200 милиарда $, която ще бъде осъществена като част от неговия необятен проект в помощ на американските фамилии.

Тези ограничения ще бъдат показани в сряда

Администрацията съобщи, че историческата инвестиция ще бъде от изгода за 5 милиона деца и ще спести приблизително на семейство 13 000 $.

Той приканва за обезпечаване на федерални средства за подкрепяне на щатите да оферират предучилищна възраст, като учителите и другите чиновници печелят 15 $ на час.

" Тези вложения ще дадат преимущество на американските деца и ще проправят пътя за най-образованото потомство в историята на Съединени американски щати ", споделиха от администрацията.
 На 28 април Джо Байдън приказва пред Конгреса
На 28 април Джо Байдън приказва пред Конгреса

Реч по покана на Нанси Пелоси

Новите елементи са част от пакета на Байдън с над 1 трилион $ - амбициозна последваща фаза след неговата огромна капиталова стратегия за инфраструктурата. Тази стратегия към този момент се концентрира върху по този начин наречената човешка инфраструктура - грижи за деца, опазване на здравето, обучение и други.

Припомняме, че ръководителят на конгреса Нанси Пелоси преди 2 седмици предложения американския президент Джо Байдън да направи послание на 28 април пред двете камари на американския законодателен орган.

" Пиша ви, с цел да ви поканя да говорите на общата сесия на Конгреса в сряда, 28 април, с цел да споделите вашата визия за решение на проблемите и за опциите на този исторически миг ", написа Пелоси до Белия дом.

Това ще е първото му присъединяване пред Конгреса по време на неговото президентство, почнало на 20 януари . Както отбелязва вестник The Hill, нормално американските президенти изнасят речи пред депутатите в границите на няколко седмици след встъпването си в служба, само че на фона на пандемията Байдън към момента не е направил това.

Това се отнася до годишната тирада на ръководителя на американската администрация на Капитолийския рид. Тъй като обаче Байдън встъпи в служба на държавен глава едвам на 20 януари, не приказваме за пълноценно обичайно обръщение " За положението на съюза ", с което американският водач се обръща всяка година към законодателите и елементарните жители.
 Какви са данъчните цели на Байдън и по какъв начин ще събере парите за инфраструктура?
Какви са данъчните цели на Байдън и по какъв начин ще събере парите за инфраструктура?

Републиканците е малко евентуално да вдигнат налозите измежду пандемия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР