Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато
Коментари Харесай

Джо Байдън се спъна и падна по време на церемония в Колорадо

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се спъна и падна, до момента в който раздава дипломи по време на гала по дипломиране във Военновъздушната академия на Съединени американски щати в Колорадо.

На Байдън, който е най-възрастният настоящ президент на страната (80 г.), е оказана помощ да се изправи на крайници. Директорът по връзките на Белия дом съобщи по-рано, че „ той е добре “.

Инцидентът се е случил, откакто той е стоял прав на сцената към час и половина, с цел да се ръкува с всички 921 завършващи кадети. А обяснението на Белия дом е, че президентът се е спънал в намиращ се на трибуната чувал с пясък.

Кадри от случая демонстрират, че Байдън сочи към черен чувал с пясък на сцената, до момента в който му оказват помощ да се изправи на крайници. Вижда се, че той се връща на мястото си без непозната помощ, а по-късно и да подтичва, до момента в който отива към кортежа си.

US President Joe Biden trips and falls at Colorado event
— BBC News (World) (@BBCWorld)

Критиците използваха случая, с цел да припомнят, че Байдън е прекомерно възрастен, с цел да се кандидатира за втори президентски мандат. Досега Бйадън бе сниман да пада от колело и да се спъва по стълбите на Air Force One.

Последните социологически изследвания демонстрират, че болшинството от американските гласоподаватели са обезпокоени от напредналата му възраст. Ако завоюва, той ще бъде на 82 години при започване на втория си мандат.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР