Президентът на САЩ Джо Байдън призова в четвъртък и да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън призова в четвъртък и да
Коментари Харесай

САЩ пред одобрение на още 33 милиарда долара за подкрепа на Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани в четвъртък и да попълни изчерпаните американски арсенали, като сподели, че цената на отбраната на демокрацията " не е евтина ", съобщи The Washington Times.

Драматичното нарастване на американската военна, икономическа и филантропична помощ за Украйна беше поискано, откакто съветски сили бомбардираха няколко региона на Украйна.

Столицата Киев беше посложена през вчерашния ден вечерта на ракетен обстрел, до момента в който генералният секретар на Организация на обединените нации правеше първото си посещаване в града от началото на 2-месечната инвазия, както и по време на визитата на българския министър председател Кирил Петков.
 Десет ранени след ракетен удар в Киев Обновена
Десет ранени след ракетен удар в Киев

Кулеба написа, че това се случва, до момента в който Гутериш и Петков са на посещаване

Това беше очебийно с отвращение от украинския външен министър Дмитро Кулеба.

Най-малко един човек беше погубен в Киев, а няколко бяха хванати в капан измежду руините на две здания, които бяха ударени.

Това са най-агресивните удари по украинската столица, откогато съветските сили се отдръпнаха от града преди седмици в лицето на гневната опозиция от страна на Украйна. военни.

Байдън разгласи през вчерашния ден, чеи съветските олигарси виновни за войната на президента Владимир Путин против Украйна, излиза наяве от оповестено изказване на уеб страницата на Белия дом.
 Зеленски пред Кирил Петков: Всяка страна оказва помощ по този начин, както може
Зеленски пред Кирил Петков: Всяка страна оказва помощ по този начин, както може

Помолили са ни да ремонтират тяхна военна техника в наши заводи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР