Президентът на САЩ Джо Байдън призна, че може утре внезапно

...
Президентът на САЩ Джо Байдън призна, че може утре внезапно
Коментари Харесай

Джо Байдън шокира с думите: Утре може да умра

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън призна, че " може на следващия ден ненадейно да почине ". " Мога да се разболея, мога ненадейно да умра на следващия ден “, съобщи американският водач в изявление за MSNBC.

Американският президент означи, че гласоподавателите имат право да се тревожат за здравето му. 

" Но най-хубавият метод да прецените е да ме наблюдавате. Ставам ли по-бавен? Имам ли същото движение? ", добави президентът на Съединени американски щати.

Байдън също акцентира, че в случай че гласоподавателите имат подозрения по отношение на неговите физически и умствени качества, те би трябвало да поддържат различен претендент.

" Точно в този момент – ще чукна на дърво, с цел да не се прокълна – обаче съм здрав ", сподели той. " Все още действам добре физически и, знаете, също и душевен. "

Той добави, че има намерение да се кандидатира още веднъж за президентския пост, само че към момента не е взето публично решение, предава novini.bg. В същото време ръководителят на Белия дом наподобява заобикаля въпросите дали брачната половинка му Джил желае той да отиде на втори мандат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР