Президентът на САЩ Джо Байдън нареди на американските военни да

...
Президентът на САЩ Джо Байдън нареди на американските военни да
Коментари Харесай

Джо Байдън нареди на спешна мисия в Газа да установи временно пристанище за хуманитарна помощ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подреди на американските военни да извършат „ незабавна задача “ за основаване на пристанище за филантропична помощ в Газа, защото той „ не чака за Израел ", споделиха представители на администрацията.

Операцията няма да изисква американски войски да бъдат на място, с цел да построят кея, който е предопределен да разреши повече колета с храна, медикаменти и други съществени продукти, оповестиха чиновници, поискали анонимност. Те не дадоха детайлности по какъв начин ще бъде издигнат кеят.

Един означи, че американската войска има „ неповторими качества “ и може да прави неща „ просто от брега “. Президентът е подготвен да разгласи проекта си в оповестяване на проект в речта си за положението на Съюза в четвъртък.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Деца умират от апетит в Газа, защото СЗО споделя, че „ основното лекарство “ е незабавното преустановяване на огъня

Длъжностно лице, представено от израелското издание Walla, сподели: „ Координираме се с Израел, с Организация на обединените нации и с коалиция от страни. Ще ни отнеме още няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР