Президентът на САЩ Джо Байдън избута още повече напред в

...
Президентът на САЩ Джо Байдън избута още повече напред в
Коментари Харесай

Байдън печели партийните събрания в Уайоминг, докато очите се насочват към демократите от Аляска

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън избута още повече напред в номинацията на Демократическата партия за преизбиране, като завоюва партийните събрания в Уайоминг и е единственият избор в бюлетината по-късно в Аляска.

Като два от най-слабо обитаемоте щати, Аляска и Уайоминг играят минимална роля както при вътрешнопартийното, по този начин и при гласуването на общите избори в годините на президентските избори.

Г-н Байдън дейно завоюва номинацията на Демократическата партия на 12 март с първичните избори в Джорджия и в този момент е съвсем несъмнено, че ще се изправи против някогашния президент Доналд Тръмп като републикански претендент през ноември.

Демократите от Аляска организират персонално гласоподаване за провежданото от партията си изследване за желания и виртуални дистриктни срещи.

Г-н Байдън е единственият претендент, който има право да получи гласове, откакто другият демократ, който се класира, Дийн Филипс, спря предизборната си акция месец. Гласуването се организира по в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР