Президентът на САЩ Джо Байдън е разговарял във вторник с

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е разговарял във вторник с
Коментари Харесай

Байдън е обсъдил подкрепата за Украйна със съюзниците на САЩ

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е разговарял във вторник с водачите на съюзническите страни , Европейския съюз и военния съюз НАТО за продължение на координираната поддръжка за Украйна, заяви Белият дом.

В диалога са взели участие водачите на Канада, Германия, Италия, Япония, Полша, Румъния, Англия и Франция, както и ръководителите на НАТО, Европейската комисия и Европейския съвет, се споделя в изказване на Белия дом.

Байдън свика диалога на фона на опасенията, че поддръжката за военните старания на Киев против Русия избледнява, изключително в Съединените щати, където от законопроекта за незабавни случаи, с цел да предотврати отчасти затваряне на държавното управление.

Изключването на помощта за Украйна от законопроекта за разноските на Съединени американски щати накара прокиевски чиновници във Вашингтон да се блъскат в търсене на най-хубавия метод да обезпечат утвърждение за по-нататъшна помощ в допълнение към 113 милиарда $ за сигурност, икономическа и филантропична помощ, предоставена от Съединени американски щати след нахлуването на Русия през февруари 2022.
 Байдън: Помощта за Украйна би трябвало да продължи, конгресът „ да спре игрите “
Байдън: Помощта за Украйна би трябвало да продължи, конгресът „ да спре игрите “

Много законодатели признават, че приемането на утвърждение за помощта за Украйна в Конгреса става все по-трудно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР