Президентът на САЩ Джо Байдън е по-предвидим за Москва от

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е по-предвидим за Москва от
Коментари Харесай

Путин: Предвидимият Байдън е по-добрият вариант за Русия

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е " по-предвидим " за Москва от противника си Доналд Тръмп, само че Русия е подготвена да работи с спечелилия в президентските избори в Съединени американски щати, без значение кой е той, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от Ройтерс.

Изявлението на Путин е в отговор на въпрос на публицист за това кой президент на Съединени американски щати би бил по-добър за Русия.

Той уточни, че Байдън е по-опитен и посочи, че е и " предвидим, това е политик от остарялата школа ".

Путин не разяснява дебатите в Съединени американски щати за възрастта на Байдън. Той означи, че при срещата му с Байдън в Швейцария преди три години към този момент се е говорело, че Байдън има усложнения, само че " не видях нищо такова ".

" Това, което би трябвало да разгледаме, е че политическата му позиция и позицията на сегашната (американска) администрация е извънредно неправилна и нездравословна ", добави Путин. Той обаче акцентира, че Москва " ще работи с всеки американски водач ", който бъде определен от гласоподавателите в Съединени американски щати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР