Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич: Ужасявам се от кампанията срещу Тръмп

Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. съобщи през днешния ден, че в Съединени американски щати се води ужасна акция срещу президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Танюг.

Помолен за коментар на новината, че Съединени американски щати престанаха да финансират Световната здравна организация, Вучич отговори, че не се меси в това, тъй като Сърбия има стабилен опит със СЗО, което не значи, че постоянно е срещу Тръмп, предава Българска телеграфна агенция.

"Напротив, потресвам се от акцията против него в Съединени американски щати. Това, през което минава Тръмп, е същинска голгота. Сгрешил или не, постоянно е отговорен ", означи Вучич.

Той добави, че служителят на реда, който умъртви Джордж Флойд, е задържан, както и другите служители на реда, които не предотвратиха гибелта му, само че не знаем имената на служителите на реда, убити в безредиците там.

"Тази акция приказва, че подправените пазарно насочени демократични кръгове са подготвени да влагат доста пари в акцията срещу президента на Съединени американски щати и да се борят против него с всички неразрешени средства. Това е скандал над свадите ", сподели Вучич.

Коментирайки освобождението на сръбския футболист Александър Катай от клуба в Лос Анжелис поради коментар на брачната половинка му в обществените мрежи /в поддръжка на дейностите на американската полиция против демонстрантите/, Вучич означи: "каква връзка има жена му с това по какъв начин той рита топката. Това приказва единствено каква хайка се води срещу тези, които не са срещу президента на Америка. Тази жена има право на своя позиция. Ако е направила закононарушение - преследвайте я. Ако не е, не разбирам защо става въпрос ", сподели Вучич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР