Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и

...
Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и
Коментари Харесай

Вучич: Готови сме да предложим Белград като място за преговори между Русия и Украйна

Президентът на Сърбия Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. съобщи, че " в случай че някой мисли, че Белград е най-хубавото място за договаряния, страната е подготвена да предложи това на съветските и украинските си другари ", съобщи Танюг. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3409
По мотив изказването на съветския външен министър Сергей Лавров, че Белград би бил положително място за договаряния сред Русия и Украйна, Вучич напомни, че столицата на Сърбия към този момент е била място за договаряния, както по отношение на тази рецесия, по този начин и за диалози с талибаните. 

В Белград никой не знаеше къде са били договарянията. Всички бяха удовлетворени, съобщи нощес Вучич, цитира Българска телеграфна агенция.

Вучич акцентира пред телевизия Хепи, че що се отнася до Сърбия, тя желае колкото се може по-бързо да се стигне до мир. 

Това би била най-хубавата вест на света. Не желаеме да се намесваме в нищо.  Ако някой счита, че Белград е най-хубавото място, подготвени сме да предложим Белград на съветските и украинските другари за договаряния, добави сръбският президент.

Вучич съобщи,  че негова цел е да завоюва 50 процента  на президентските избори, само че би бил  неудовлетворен от себе си и печален от всеки резултат, който е под 60 процента  от гласовете. Сръбският президент сподели също, че  Сърбия  няма да признае Косово  поради изборите. 

Вучич сподели, че ще се отрече  от 50 000 до 55 000 гласа на сърбите в Косово на изборите, колкото биха дали своят вот за него като президентски претендент, въпреки да е  този, който се бори за всеки глас  и приканва хората  да вземат участие в изборите, с цел да не провокира вълнения. 

Тъй като знам, че албанската полиция няма да  позволи  секциите да бъдат отворени и щом тръгнат редиците, те ще  дойдат въоръжени до зъби и ще ги атакуван, сподели Вучич и  добави, че сърбите няма да търпят това повече и ще отвърнат. 

По-добре да остана без 50 000 гласа, в сравнение с да ни се случи злополука. Курти искаше единствено едно нещо, а това е де факто признание на независимостта на Косово.  Е няма такива избори и такива гласове, поради които ще получиш самостоятелност на Косово, сподели сръбският президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР