Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес в сръбския парламент

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес в сръбския парламент
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия официално има повече жители, отколкото България

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи през днешния ден в сръбския парламент на особено съвещание за Косово, че сръбската политика по въпроса е по всевъзможен метод да се обезпечат мир и непоклатимост, съобщи Танюг.

" Да се въздържаме и да не отговаряме на провокации, в случай че не са застрашени животът и имуществото на хората, както беше през 2004 година, когато нашите огромни " герои ", несъмнено, " героично " си потеглиха. Говоря за тогавашните ръководещи в Сърбия ", сподели той.

Той уточни, че мирът и стабилността не са просто лозунги, тъй като това възвръща страната и дава живот на Сърбия и разрешава да се обезпечи биологичното оцеляване на сръбския народ.

" Ако ги нямаше Първата и Втората международна война и войните от 90-те години на предишния век, през днешния ден щяхме да имаме 16 или 17 милиона души население като Холандия, а сме на 40 % от това ", сподели Вучич.

" Смятам, че поради младите тук, на които са им нужни вложения, заводи, нови научни центрове, компании, е належащо да задържим хората тук. Днес Сърбия публично има повече поданици, в сравнение с България, евентуално за първи път ", сподели Вучич, представен от вестник " Новости ".

Изброявайки целите на своята стратегия за ръководство, Вучич уточни, че е изброил девет вложения, за които сподели, че Сърбия е рекордьор по тях.

Той означи още програмата за развиване на Сърбия до 2025 година, защото макар рецесиите и войната в Украйна заплатите по думите му ще надвишават 1000 евро до края на 2025 година, тъй че Сърбия ще напусне редиците на бедните страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР