Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес, че е отправил

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви днес, че е отправил
Коментари Харесай

Вучич покани Тръмп да посети Сърбия

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи през днешния ден, че е отправил още една покана към президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да посети Сърбия посредством американските представители Рон Джонсън и Филип Рийкър, с които е разговарял през днешния ден в коридорите на форума ГЛОБСЕК в Братислава, заяви Танюг.

В изказване за публицисти той посочи, че това посещаване би било "инжекция " за връзките сред двете страни, само че и би асъдействало за решаването на проблемите в района, предава Българска телеграфна агенция.

Казах, че малко са страните, в които Тръмп има толкоз огромна поддръжка измежду жителите, както и че дълго време президент на Съединени американски щати не е идвал в Сърбия, съобщи Вучич пред публицистите.

Вучич посочи, че едно посещаване на Тръмп би било огромна смяна в връзките.

Сърбия знае, че е дребна страна и не може един американски президент да се занимава със Сърбия нито на на ден, нито на седмично равнище, само че едно посещаване на Тръмп би било значимо и би представлявало "инжекция " за двустранните връзки на двете страни, както и за решаването на проблемите в района, сподели Вучич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР