Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че правителството му остава

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че правителството му остава
Коментари Харесай

Вучич: ЕС трябва да реши дали иска Сърбия да е част от блока, или не

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи, че държавното управление му остава ангажирано с желанието си да се причисли към Европейския съюз, само че не знае в каква времева рамка ще се случи това. В изявление за Евронюз на международния стопански конгрес в Давос Вучич съобщи:

" Сърбия не е изключително въодушевена, само че към момента сме ангажирани към европейския път, защото не виждаме същинска негова опция. Но сме на този път от към този момент 20 години. Мисля че, с изключение на Турция, никоя друга страна не е чакала толкоз дълго. Трябва Европейският съюз да вземе решение и да заключи дали желае Сърбия да е част от блока, или не. "

Вучич също по този начин осъди страните, критикуващи връзките на Белград с Москва. По думите му Сърбия ще продължи да прави " това, което е най-хубавото за народа и страната ":

" Омръзна ми да ми изнасят лекции и други да ми приказват за съдействието ни с Китай и Русия, след което виждам същите тези други да се срещат със Си Дзинпин и Путин по-често от мен. "

Вучич, който е изправен пред митинги поради корупцията и промяната в медиите, повтори обещанието си в страната да се проведат избори през април.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР