Президентът на Сърбия Александър Вучич пожела бързо и напълно оздравяване

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич пожела бързо и напълно оздравяване
Коментари Харесай

Вучич към Бойко: Пожелавам ти напълно да оздравееш, скъпи приятелю

Президентът на Сърбия Александър Вучич пожела бързо и изцяло излекуване на министър-председателя Бойко Борисов, който през вчерашния ден стана ясно, че е с ковид.

„ Скъпи приятелю, Бойко Борисов, искам ти бързо и изцяло излекуване и доста мощ! Ще победиш ”, написа сръбският президент Вучич в формалния си профил в Twitter.

Премиерът Бойко Борисов е инфектиран с ковид. Борисов е с общо неразположение, само че все още остава на домашно лекуване по преценка на лекарите. За това стана ясно през вчерашния ден от обява на министър-председателя на формалната му страница във Фейса.

" Въпреки че РЗИ публично ми смъкна карантината, още в петък отложих всички срещи и обществени прояви за идните дни. След два PCR теста от през днешния ден съм позитивен с COVID-19. Като цяло имам общо неразположение, все още по преценка на лекарите оставам на домашно лекуване. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки ограниченията, дружно ще се оправим!, написа министър председателят.

Директорът на " Пирогов " проф. Асен Балтов изясни, че положението на премиера Бойко Борисов на този стадий е устойчиво и той ще бъде лекуван от лекарите от ВМА.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР