Президентът на Сърбия Александър Вучич очаква следващата зима да бъде

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич очаква следващата зима да бъде
Коментари Харесай

Вучич: Войната в Украйна ще продължи, следващата зима ще бъде още по-тежка

Президентът на Сърбия Александър Вучич чака идната зима да бъде доста по-трудна, тъй като счита, че войната сред Русия и Украйна ще продължи, оповестява.

Помолен да разяснява обстоятелството, че " специалистите се съмняват дали съветският президент Владимир Путин употребява зимата като оръжие ", той разяснява, че не схваща какво споделят специалистите.

Александър Вучич съобщи в Осло, че оповестените промени в енергетиката, както и измененията в фирмите са огромни и значими за всички нас, като сподели, че ще има задоволително ток и газ в страната.

Коментирайки оповестеното повишаване на тока и газа, Вучич уточни, че няма страна, в която повишаването да е по-малко.

„ Тази зима ще я прекараме с проблемите, пред които страната е изправена финансово, тъй като страната получи най-голямата тежест, само че ще се оправим добре “, добави още Вучич.

В изявление за Pink от Осло нощес той уточни, че до момента са изразходвани към седем % от запасите и, че към момента има задоволително газ за зимата.

Александър Вучич сподели, че горчиво съжалява, че е разрешил на Сърбия да се откаже от лития.

„ Няма страна в света, която да се похвали с такава нелепост. Ще се обърна към тях и ще кажа на хората, че унищожават страната си “, сподели Вучич пред TV Pink от Осло нощес, отговаряйки на въпрос за екологичния митинг, който се организира пред държавното управление на Сърбия в неделя и беше анулиран през вчерашния ден заради дребния брой хора.

Александър Вучич съобщи, че цялата му робия, за която някои го упрекват, като режисьора Горан Маркович, почива на неизпълнените персонални цели на други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР