Президентът на Сърбия Александър Вучич обяви, че утре от 08:00

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич обяви, че утре от 08:00
Коментари Харесай

Сърбия затваря от утре границите си

Президентът на Сърбия Александър Вучич разгласи, че на следващия ден от 08:00 часа всички Граничен контролно-пропусквателен пункт на страната ще бъдат затворени и ще бъдат пропускани да минават единствено товарни камиони.
Държавата би трябвало да работи по-бързо, по-сериозно и уверено ", акцентира той.
Болниците се пълнят от ден на ден и през идващите дни се чака специалистите да преценяват, какъв брой бързо се популяризира коронавирусът в Сърбия, заяви вестник „ Данас “.
До момента двама души са освободени след болнично лекуване, откакто са дали негативни проби за съществуване на ковид. Очаква се още трима да бъдат освободени на следващия ден, в случай че и при тях повторните проби са негативни.
Вземайки поради опита на други страни, в страната може да се чака увеличение на броя на пациентите. Това постанова прецизно съблюдаване на ограниченията за изключително състояние. Президентът акцентира, че ще се следи дали жителите съблюдават инструкциите.
Вучич изрично отхвърли информацията за дефицит на гориво в Сърбия и предизвести, че някой ще влезе в пандиза за това.
Припомняме, че през днешния ден Сърбия спря прекосяването на всички български и непознати жители, като се изключи ТИР-овете, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука. Съобщено бе, че следва цялостно затваряне на всички сухопътни, въздухоплавателни и речни граници на Сърбия за всички пасажери и моторни транспортни средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР