Президентът на Сърбия Александър Вучич има хронични, малки проблеми със

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич има хронични, малки проблеми със
Коментари Харесай

Лекарите във ВМА в Сърбия спасиха живота на президента Вучич

Президентът на Сърбия Александър Вучич има хронични, дребни проблеми със сърцето, само че в петък положението му съществено се утежни и той реши да се обърне към лекарите във Военномедицинската академия, сподели през днешния ден сръбският министър на опазването на здравето доктор Златибор Лончар за Танюг.

Веднага след приемането му бе преценено, че има заплаха за живота му, сподели министърът. Лекарите неотложно са подхванали всички нужни ограничения за саниране на сериозното положение на президента, а Вучич реагирал добре на предписаната му терапия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Лекарските екипи въпреки всичко предложили на президента през идващите дни да понижи постоянната си активност, с цел да се възвърне изцяло от утежняването на здравословното му положение, до което се стигна в петък.

Вучич бе признат в петък във ВМА поради сърдечно-съдови проблеми. Той заяви през вчерашния ден, че от понеделник - 18 ноември, ще продължи да извършва отговорностите си " Още от понеделник ще работя с цялостна мощ ", написа президентът в Инстаграм. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР