Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи снощи в Туитър,

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи снощи в Туитър,
Коментари Харесай

Тръмп отложи депортацията на имигранти от САЩ

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп заяви нощес в Туитър, че отсрочва с две седмици плануваната всеобща депортация на незаконни мигранти, която беше планувана за през днешния ден.

Целта на решението на американския държавен глава е да се даде повече време на Конгреса за разискване и разработване на широкобхватна имиграционна промяна. Въпреки това, съгласно трима неназовани представители на държавното управление във Вашингтон, повода за отлагането е приключването на детайлности в медиите за акцията, което е можело да заплаши сигурността на имиграционните чиновници.

Председателят на Камарата на представителите, демократката Нанси Пелоси приветства решението на президента, за което персонално е настояла в петък по време на телефонен диалог с американския президент.

Акцията на имиграционните управляващи трябваше да стартира през днешния ден. Близо 2 хиляди фамилии с издадена правосъдна заповед щяха да бъдат депортирани от десетина от огромни градове като Хюстън, Чикаго, Маями и Лос Анджелис.
 Президентът Тръмп отсрочи всеобщите депортации на мигранти Президентът Тръмп отсрочи всеобщите депортации на мигранти
Президентът Доналд Тръмп отсрочи с две седмици всеобщите депортации на мигранти, които трябваше да стартират от на следващия ден. Акцията трябваше да обхване едни от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР